Selecteer een pagina

Xiaomi Mi Band 6 bied naar verluid volledige ondersteuning voor Whatsapp en Telegram

 (Afbeelding: Mi Band 5) 

Xiaomi bereidt nu de volgende generatie van zijn slimme armband voor op de release. Vanuit verschillende bronnen komt er informatie vrij over de aankomende Xiaomi Mi Band 6.

Afgaande op de recente bevindingen in de Mi Fit-applicatie, zal de Xiaomi Mi Band 6-armband een handige functie voor gebruikers krijgen als antwoorden op berichten in het algemeen. Simpeler gezegd, de armband heeft volledige ondersteuning voor populaire berichten-apps zoals WhatsApp en Telegram.

Het bewijs dat in de code wordt gevonden, geeft aan dat er snel op berichten gereageerd kan worden door te kiezen uit vooraf ingestelde opties. Deze opties zijn al verschenen in de Mi Fit-code.

Volgens eerdere lekken zal de slimme armband Xiaomi Mi Band 6 een aanzienlijke verbetering blijken te zijn ten opzichte van de Mi Band 5 van vorig jaar. Hij zal ondersteuning krijgen voor SpO2, NFC, GPS en een groter scherm. De internationale versie van Xiaomi Mi Smart Band 6 is al begonnen met het ontvangen van de nodige certificeringen buiten China.

De naam Xiaomi Mi Smart Band 6 werd bevestigd door de documentatie in de database van de Indonesische semi-staatsmonopolie-operator Indonesia Telecom, waar de gadget de certificering al heeft doorstaan. Eerder ontving het model de vereiste certificering voor India. Een release datum is tot op heden nog niet bekend.